Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Hoe het werkt
  1. Koop credits (0,5€=1 Bid)
  2. Bied op producten en zorg dat je wint.
  3. Als je gewonnen hebt, koop je het product.
Biedpakketten
Biedpakketten Bonus Prijs

Nieuwsbrief
Abonneren op onze nieuwsbrief:

Hoe werkt het

Via spannende live veilingen biedt BidFish marktproducten aan voor een spotprijs. Wie slim biedt kan bij BidFish beloond worden met sensationele hoge kortingen. Zo werkt het:

 

een.png Elke veiling start met een bedrag c.png van €0.00 en heeft een bepaalde looptijd. hoehetwerkt.png
twee.png

U kan voor elke soort veiling online bieden e.png. Voor een gewone veiling wordt er per bod 1 credit van uw saldo afgetrokken.
Voor topaanbiedingen zullen er per bod 4 credits van uw saldo worden verwijderd. U kan ook per sms uw bod plaatsen (€1.00 per sms)f.png.

 

drie.png

Bij elk bod verhoogt de prijs met 1 cent en wordt de klok b.png terug gezet (meestal 10 of 15 seconden) als de countdown reeds begonnen was. De activiteit a.png geeft aan of er veel bieders actief zijn.

 

vier.png

Wanneer de tijd op de klok afgelopen is wordt de veiling afgesloten.
De laatste persoon die een bod heeft geplaatst d.png, wint de veiling en kan het product kopen aan een spotprijs.

De “koop nu” optie, wanneer beschikbaar, laat U toe om het geveilde product te kopen en 100% van de gebruikte biedingen op deze veiling te benutten als korting. Het geeft je de optie om het product te kopen door het verschil te betalen tussen de gebruikte biedingen en de waarde van het product. *25% voor biedpakket veilingen.

Dus zelfs als U de veiling niet wint, kunt U nog steeds uw geld dat U in biedingen gebruikt heeft terug krijgen als korting als u het product koopt via de “koop nu”. Het is dus heel simpel. U verkrijgt het product met een grote korting of in het slechtste geval krijg je de gebruikte biedingen terug als korting wanneer U het product koopt aan de normale standaard internet winkelprijs.

 

 

3gratisbids.png

Registreren is gratis. Daarbovenop krijgt u bij registratie 3 GRATIS bids waarmee u meteen online kan bieden op uw favoriete producten.

Registreer hier